31. Järvsöpodden – Destination Järvsö med Amanda Sandahl

Vi är tillbaka!!

Efter ett oväntat långt uppehåll då annat i livet fått ta plats har vi nu återigen skapat utrymme för Järvsöpodden. Vi har verkligen längtat, för vår genuina nyfikenhet på människor, verksamheter och Järvsö består!

I vårt 31 avsnitt möter vi härliga Amanda Sandahl. Hon är den inflyttade Järvsöbon som tagit med sig en bit av Kanada till Järvsö, nämligen Gårdstrampet. Amanda är nytillträdd chef för Destination Järvsö och självklart pratar vi om den nya hållbarhetscertifieringen GSTC men också om Järvsös unika värdskap.

Mycket nöje!

Följ gärna @jarvsopodden på Facebook och Instagram eller taggen #järvsöpodden på sociala medier för information om kommande avsnitt och gäster.

Järvsöpodden finns där andra poddar finns förutom här på Anchor.fm. Till exempel Apple Podcast, Spotify, Podbean, Acast, Google Podcasts med flera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *